Aktiivilomat ovat varattavissa Hurghadassa heti matkan alussa matkanjohtajalta.

 

Myös maksu tapahtuu paikan päällä.

 

Retkillä opastus on suomenkielellä.

 

Poikkeuksena Cairon retki, jossa opastus on englanninkielellä.

 

Hurghadan aktiivilomat
DELFIINISAFARI JA SNORKLAUSTA. Päivä koralliriutalla
Kokopäivän kestävä retki alkaa venematkalla avomerelle, jossa pääsee snorklaamaan, palvomaan aurinkoa ja uimaan sekä mahdollisuus kohdata delfiinejä. Retki suuntaa kohti koralliriuttoja, joiden luona delfiineillä on tapana uiskennella. Oleilemme riutoilla koko päivän, uiden, snorklaten ja ottaen aurinkoa. Mikäli onni suosii sinua, pääset uimaan lähelle delfiinejä. Snorklaus tapahtuu avomerellä veneestä käsin. Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan.
alk 30,00 € / hlö
Varaa nyt
+
PADI OPEN WATER –SUKELLUSSERTIFIKAATTI
Sukelluskurssi aloittelijoille. Onko haaveenasi aina ollut suosittaa sukellussertifikaatti? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa sellainen vain muutaman lomapäivän aikana. Alkeiskurssiin sisältyy teoriatunnit ja varusteet sekä useampi sukellus. Kurssi kestää 4-5 päivää. Kurssi alkaa viidella teoriatunnilla ja viidellä allasharjoittelulla/sukellusta rantavedessä. Kurssi päättyy neljään Open Water – sukellukseen.
alk 310,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Jatkokurssi PADI OW-todistuksen omaaville
Haluatko kehittää itseäsi sukeltajana? Ja päästä sukeltamaan useamman kerran? PADI Advanced Open Water Diver Course on jatkokurssi, joka kestää kaksi päivää. Kurssi koostuu viidestä sukelluksesta, joista pakollisia ovat syväsukellus ja navigointi. Muita mahdollisia sukelluksia ovat esim. yö sukellus, vedenalainen valokuvaus, hylkysukellus tai virtaussukellus. Näistä keskustellaan ohjaan kanssa erikseen.
alk 205,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Sukelluspaketti – 5 päivää ja 10 sukellusta
Tämä on juuri sinulle joka haluat viettää lomasi sukeltaen siellä missä itse haluat. Tämä paketti sisältää 10 sukellusta viiden päivän aikana, joka päivä on kaksi sukelluskertaa.
alk 195,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Edellinen sivu Seuraava sivu