Aktiivilomat ovat varattavissa Hurghadassa heti matkan alussa matkanjohtajalta.

 

Myös maksu tapahtuu paikan päällä.

 

Retkillä opastus on suomenkielellä.

 

Poikkeuksena Cairon retki, jossa opastus on englanninkielellä.

 

Hurghadan aktiivilomat
Sunset Safari
Retki alkaa iltapäivällä. Ajetaan jeepillä aavikolle,käydään beduiini alueella juomassa teetä. Päästään myös nauttimaan auringonlaskusta poltellen vesipiippua, ratsastamme myös kameleilla.
alk 30,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Giftun Island
Giftun Island, on kuuluisin merimatka Hurghadassa. Se alkaa klo 9 ja loppuu klo 15.30. Purjehdimme isolla jahdilla. Matka sisältää kuljetuksen hotellilta satamaan, lounaan, virvoitusjuomia, vettä sekä tarvikkeet (maskit ja räpylät). Teemme yhden pysähdyksen saareen,jossa pääsee uimaan sekä kaksi pysähdystä avomerelle,jossa pääsee snorklaamaan. Lisäksi pääset banaaniveneen kyytiin.
alk 35,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Luxorin päiväretki
Unohtumaton matka ja elämyspäivä vehreän Niilin rannoille. Näe Luxorin nähtävyydet intensiivisen päivän aikana. Koe Karnakin temppeli, Memnonin kolossit, kuningatar Hatšepsutin temppeli ja Kuninkaiden Laakson maalauksin koristellut hautakammiot. Retkeen sisältyy lounas, opastus, kuljetus ja pääsymaksut.
alk 95,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Luxori kaksi päivää bussilla
Unohtumaton matka ja elämyspäivä vehreän Niilin rannoille. Näe Luxorin nähtävyydet intensiivisen päivän aikana. Koe Karnakin temppeli, Luxorin temppeli, Memnonin kolossit, kuningatar Hatšepsutin temppeli ja Kuninkaiden Laakson maalauksin koristellut hautakammiot. Lisämaksusta Karnakin temppelin ääni- ja valoshow. Retkeen sisältyy kuljetus, opastus, pääsymaksut, ruoat (lounas, aamiainen ja lounas) sekä majoitus viiden tähden hotellissa.
alk 165,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Kairo kaksi päivää bussilla
Tutustutaan yhteen maailman suurimmista kaupungeista. Koe pyramidit, sfinksi, tutustu Egyptiläisen museon ainutlaatuisiin kokoelmiin ja näe Kairon vilkas katukuva. Menemme Kairon sykkivien katujen keskeltä löytyvään keskiaikaiseen linnoitukseen, Saladin, sekä tutustumme Mohammed Alin alabasterimoskeijaan. Lisämaksusta pyramidin ääni- ja valoshow. Retkeen sisältyy kuljetus, opastus, pääsymaksut, ruuat (lounas, aamiainen ja lounas)sekä majoitus neljän tähden hotellissa.
alk 190,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Kairo kaksi päivää lentäen
Lähde kahden päivän retkelle yhteen maailman suurimmista metropoleista, joka vilisee ihmisiä sekä tutustumaan Egyptin aarteisiin. Tarkemmat tiedot lisätietoja osiossa.
alk 305,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Hurghadan kaupunkikierros
Tutustumme Red Sea Aquariumiin, merimaailmaan. Käymme isoimmassa moskeijassa ja kirkossa. Käymme myös kävelemässä vanhalla Hurghadan torilla.
alk 15,00 € / hlö
Varaa nyt
+
El Gouna retki
Lähde tutustumaan El Gounaan. Samalla pääset kalastamaan ja snorklaamaan. Retkeen sisältyy myös lounas ja kuljetukset sekä snorklaus välineet.
alk 40,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Aqua Park Jungle
Vietä päivä unelmien vesipuistossa. Retkeen sisältyy aikuisille 28 laskua ja lapsille 15 laskua, lounas ja juomia sekä kuljetukset.
alk 30,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Edellinen sivu Seuraava sivu